Viorel Cataramă o spulberă pe Dăncilă. Cu ce scop a demis-o pe Andronescu 1
Ultima Ora Politic

Viorel Cataramă o spulberă pe Dăncilă. Cu ce scop a demis-o pe Andronescu

Președintele partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, susține că motivarea deciziei prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru demiterea Ecaterinei Andronescu din funcția de ministru al Educației „este halucinantă și nu poate constitui în niciun caz un motiv de demitere”.

”Constatăm cu stupefacție că drama de la Caracal este folosită în continuare, în disprețul opiniei publice, de către actorii politici pentru răfuieli personale! Motivarea deciziei PM de a o demite pe dna. Andronescu din funcția de ministru al învățământului este halucinantă și nu poate constitui în niciun caz un motiv de demitere. Timp de o săptămână, dna. Dăncilă nu a adoptat nicio măsură concretă pentru combaterea traficului de persoane și organe (nu a destructurat Agenția Impotriva Traficului de Persoane, nu a anunțat intenția de suplimentare a fondurilor DIICOT, nu a impus pentru Poliție norme pentru înregistrarea și rezolvarea reclamațiilor privind persoanele dispărute, nu a declarat traficul de persoane ca ținând de siguranța națională, nu a reglementat activitatea agențiilor de recrutare a forței de muncă…)! Cerem de urgență demisia dnei. PM, nu putem tolera sfidarea populației într-o chestiune care ține de securitatea națională”, transmite președintele Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Declarațiile vin în contextul în care Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, că a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru al Educației, după ce aceasta a afirmat că ea a învățat de acasă să nu se urce într-o mașină cu un străin, propunându-l pe Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii, să preia interimatul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.