Ultima Ora Externe

VIDEO. Un tânăr și-a cărat mama moartă cinci kilometri cu bicicleta până la groapă, fiindcă nimeni n-a vrut să-l ajute la înmormântare!

O scenă curemurătoare a fost surprinsă în provincia Odisha, din sud-vestul Indiei. Un tânăr de 17 ani și-a pe bicicletă cadavrul mamei sale moarte, fiindcă nimeni n-a vrut să-l ajute s-o înmormânteze, scrie libertatea.ro.
Saroj a mers așa, cu mama întinsă pe o targă improvizată pe care a legat-o de portbagaj pe o distanță de cinci kilometri. El face parte dintr-o castă foarte săracă și pe nimeni n-a interesat prin ce dramă trecea, a dezvăluit indiatoday.in.

Tatăl îi murise când avea șapte ani

Femeia în vârstă de 45 de ani, care se numea Janki Sinhania, s-a dus să aducă apă, dar i s-a făcut rău și a murit. Saroj era orfan și de tată, care murise când el avea doar 7 ani. Fiindcă e foarte sărac, nici măcar rudele n-au vrut să-l ajute acum, la înmormântarea mamei. Tradiția locală cere ca morții să fie incinerați, dar Saroj n-a avut bani pentru așa ceva. El i-a săpat singur o groapă mamei lui într-o pădure și a îngropat-o cum s-a priceput el mai bine. Saroj mai are o soră, care locuiește alături de el în casa părintească.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.