Bărbat agresat la volan
Bărbat agresat la volan
Ultima Ora Externe

Video. Un bărbat din SUA a transmis momentul în care este împușcat mortal de polițiști

Un bărbat din Minnesota, SUA, și-a transmis live, pe Facebook, propria moarte, el fiind împușcat de polițiști după ce a coborât din mașină, în urma unei urmăriri.

Sâmbătă seară, polițiștii din Edina, Minnesota, au plecat în urmărirea lui Brian Quinones, după ce acesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a ignorat semnalele polițiștilor, iar apoi i-ar fi amenințat cu un cuțit, potrivit ABC News.

Anchetatorii nu au anunțat decesul lui Quinones, de 30 de ani, informația fiind dezvăluită de către familie. „Nu merita să moară, nu merita să părăsească lumea în felul acesta”, a declarat Joshua, fratele tânărului decedat. Acesta a mai spus că Brian a fost muzician, bărbier și o „persoană foarte liniștită”

Brian Quinones a început să transmită live, pe Facebook, în momentul în care polițiștii au început să-l urmărească și l-au blocat în trafic în scurt timp. Filmarea surprinde și momentul în care Quinones iese din mașină având în mână un obiect care seamănă cu un cuțit. Polițiștii îl somează și după câteva secunde se aud mai multe focuri de armă.

Moartea bărbatului este acum investigată de către procurori.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.