Ultima Ora Politic Social

Video. Uluitor: Vrăjitoarele îl vor băga la pușcărie pe Dragnea cu ”apă puternică”. Și o vor ”lumina” pe Viorica Dăncilă

În timp ce românii se pregătesc să se ducă la urne pentru alegerile europarlamentare, un grup de vrăjitoare lucrează „în spatele cortinei” pentru a se asigura că locurile din Parlamentul European vor fi ocupate de candidaţii potriviţi, relatează Euronews.

În timp ce românii se pregătesc să se ducă la urne pentru alegerile europarlamentare, un grup de vrăjitoare lucrează "în spatele cortinei" pentru a se asigura că locurile din Parlamentul European vor fi ocupate de candidaţii potriviţi, relatează Euronews. "Avem o apă foarte puternică pentru a o avea gata până pe data de 25 mai, ca să meargă fiicele mele să o arunce asupra Guvernului României. Această apă descântată va lumina şi va limpezi mintea politicienilor pentru a lua decizii bune pentru poporul României", a declarat pentru Euronews, Mihaela Mânca, una dintre vrăjitoare. Pentru a creea substanţa "foarte puternică", vrăjitoarele au efectuate ritualuri la fiecare miez de noapte, la fiecare răsărit şi apus, încă de pe data de 9 mai. Ingredientele "poţiunii" find părţi de animale şi de flori, precum şi de lumânări. "Ritualul nostru a fost făcut la miezul nopţii, la răsăritul Soarelui şi la apus. Eu, împreună cu fiicele mele, am folosit animale, am folosit lumânări, am folosit flori şi alte descântece care sunt secrete, ştiute doar de noi, ca să putem avea rezultate în munca noastră care a început la data de 9 martie", a adăugat Mihaela Mânca. "Am făcut două ritualuri speciale. Am făcut un ritual de magie albă, pentru a le lumina mintea, pentru a le lumina puterea de a lupta în România, pentru popor, să facă lucruri bune. Şi am făcut un ritual de magie neagră pentru politicienii care nu se ţin de cuvânt să ofere poporului român un trai mai bun, să aibă probleme. Cei care au de gând să facă rău românilor, să fure, să ducă ţară la sărăcie, să se ducă la puşcărie sau să aibă probleme de sănătate. Dar noi vom lucra pentru bine. Magia neagră îi va afecta pe cei care nu vor să facă bine pentru poprul român", a completat vrăjitoarea. Mihaela Mânca şi fiicele ei sunt printre puţinele "vrăjitoare" care şi-au extins activitatea şi pe Internet, ele făcând "descântece" şi on-line, bineînțeles contracost.

„Avem o apă foarte puternică pentru a o avea gata până pe data de 25 mai, ca să meargă fiicele mele să o arunce asupra Guvernului României. Această apă descântată va lumina şi va limpezi mintea politicienilor pentru a lua decizii bune pentru poporul României”, a declarat pentru Euronews, Mihaela Mânca, una dintre vrăjitoare.

Pentru a creea substanţa „foarte puternică”, vrăjitoarele au efectuate ritualuri la fiecare miez de noapte, la fiecare răsărit şi apus, încă de pe data de 9 mai. Ingredientele „poţiunii” find părţi de animale şi de flori, precum şi de lumânări.

„Ritualul nostru a fost făcut la miezul nopţii, la răsăritul Soarelui şi la apus. Eu, împreună cu fiicele mele, am folosit animale, am folosit lumânări, am folosit flori şi alte descântece care sunt secrete, ştiute doar de noi, ca să putem avea rezultate în munca noastră care a început la data de 9 martie”, a adăugat Mihaela Mânca.

Am făcut două ritualuri speciale. Am făcut un ritual de magie albă, pentru a le lumina mintea, pentru a le lumina puterea de a lupta în România, pentru popor, să facă lucruri bune. Şi am făcut un ritual de magie neagră pentru politicienii care nu se ţin de cuvânt să ofere poporului român un trai mai bun, să aibă probleme.

Cei care au de gând să facă rău românilor, să fure, să ducă ţară la sărăcie, să se ducă la puşcărie sau să aibă probleme de sănătate. Dar noi vom lucra pentru bine. Magia neagră îi va afecta pe cei care nu vor să facă bine pentru poprul român”, a completat vrăjitoarea.

Mihaela Mânca şi fiicele ei sunt printre puţinele „vrăjitoare” care şi-au extins activitatea şi pe Internet, ele făcând „descântece” şi on-line, bineînțeles contracost.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.