Ambasadoarea Olandei a răbufnit după anunțul Ordonanțelor lui Tudorel Toader. A mers la sediul ministrului
Ultima oră. Tudorel Toader, internat de urgență la Neurochirurgie
Ultima Ora Politic

Video. Tudorel Toader și-a anulat vizita. Îi e frică de protestatari. Cu ce l-au așteptat oamenii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar fi trebuit sa participe, luni, de la ora 11.00 la bilantul Curtii de Apel Timisoara. El nu si-a mai facut aparitia, avand in vedere ca era asteptat de zeci de protestatari, scrie aktual24.ro

Zeci dde timisoareni au venit in fata Universitatii de Vest din Timisoara pentru a-l astepta pe Tudorel Toader. Ei scandau „Tudorel, demisia” si „Justitie, nu coruptie”. Unul dintre protestatari il astepta cu rahat. „Daca tot mananca rahat toata ziua, sa manance si la Timisoara”, a spus Cristian Troncota.

Insa Tudorel Toader nu si-a mai facut aparitia. „I-a fost frica sa vina la Timisoara”, a comentat Troncota.

Pe Facebook fusese anuntat de vineri un eveniment sub titlul „Asteptandu-l pe Gargamel”. „Curtea de Apel Timisoara isi va sustine raportul de activitate anual in Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara. Din informatiile noastre, incepand cu ora 11, a fost invitat si tovarasul Gargamel – groparul justitie romanesti. Unealta neispravita a regimului de talhari, s-a identificat in ultima vreme ca fiind principala sluga a dictatorului de Teleorman. In cunoscuta traditie civica, va invitam sa-i aducem «omagiile» noastre, in mod civilizat, cu urarile deja traditionale”, anuntau organizatorii, reprezentantii Intiativei Timisoara si ai miscarii Rezist.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.