VIDEO Șocant. Rădulescu, pesedistul de la Parlament amenință polițiștii. ”Las că-ți arăt eu ție! Nu vrei conflict cu mine” 1
Ultima Ora Breaking News Politic Social

VIDEO Șocant. Rădulescu, pesedistul de la Parlament amenință polițiștii. ”Las că-ți arăt eu ție! Nu vrei conflict cu mine”

Lucian Rădulescu, consilier al Camerei Deputaților, a amenințat un echipaj de poliție care l-a legitimat pentru că oprise cu mașînă într-un loc interzis. 

„Nu cred că vrei să ai conflict cu mine. Hai să-ți arăt eu ceva, vino încoa. Ia de colea (îi întinde legitimația de conslier parlamentar). Încerci cu mine de astea? Da-mi amendă, fă ce vrei tu… Jur… Da-mi amendă. Da-i drumul și da-mi amendă, hai că-ți arăt eu ție. Aștept pe unul să-mi bage gaze, în pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus Rădulescu polițiștilor.

Polițistul Marian Godină, cel care a postat filmulețul spune că România trebuie să se schimbe,iar astfel de cazuri să nu mai existe.

„România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru ține. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a scris Godina pe Facebook.

Consilierul a fost dat afară. Iată ce spune șefa acestuia.

Consilierul PSD, dat afară

Publicată de NewsTeam pe Miercuri, 4 septembrie 2019

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.