Dragnea, nemulțumit de rezultate. Liderul PSD nu renunță. ”Eu mi-am asumat tot ce-am făcut”
Ultima Ora Politic Social

Video. #Rezist îi pregătește o ambuscadă lui Dragnea: „Nimicul României o să vină la Galați”

PSD va organiza, sambata, un nou mare miting electoral la Galati. De data aceasta, liderii PSD nu au mai suflat o vorba despre acest miting de teama protestatarilor.

Pregatirile au inceput abia azi, cu o zi inainte de miting, pentru a afla cat mai putina lume despre noua manifestatie a PSD.

Protestatarii #Rezist au aflat insa de ce pune la cale PSD si au filmat, vineri, pregatirile. „Nimicul Romaniei o sa vina la Galati. Abia astept sa vina ziua de maine”, spune o protestatara care a venit in locul in care se amplaseaza scena.

Un reprezentant al PSD care supraveghea lucrarile i-a strigat „Sa va duceti in alta tara”.

Site-urile pro-PSD stiripesurse.ro si DC News anunta ca sambata, la Galati, va avea loc un nou miting „de amploare” al PSD.

„Potrivit informatiilor noastre, PSD va organiza un miting de amploare la Galati, sambata, de la ora 11.00. Liderii PSD vor sa mobilizeze aproximativ 30.000 de oameni, pe modelul evenimentului de la Iasi”, scrie stiripesurse.ro, site condus de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

DC News scrie ca Jandarmeria Galati si Primaria Galati au anuntat deja organizarea „unei adunari publice” in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

„In contextul desfasurarii pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati, sambata, 11 mai, in intervalul orar 8,00 – 14,00 a unei adunari publice declarate si avizate de catre primaria municipiului Galati, Jandarmeria Galati invita cetatenii care participa la aceasta manifestatie cat si ceilalti cetateni sa adopte o atitudine cooperanta, un comportament civilizat, sa manifeste intelegere fata de masurile luate, sa evite conflictele de orice natura si sa aiba un dialog permanent cu fortele de ordine aflate in dispozitiv”, se arata in comunicatul emis de Jandarmeria Galati.

Primaria municipiului Galati a anuntat inchiderea circulatiei pe una dintre cele mai importante artere de circulatie din Galati, chiar in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.