Primăria spune că Chirilă minte, nu s-a produs nici un incident
Ultima Ora Politic Social

Video. Primăria neagă evidența, spune că Chirilă minte, nu s-a produs nici un incident

Compania Municipală Parking Bucureşti reacţionează după ce Tudor Chirilă a anunţat că a depus plângere pe numele unui angajat al Primăriei care l-a jignit şi l-a ameninţat. Compania precizează că a demarat o anchetă internă, oferă o scuză pentru comportamentul angajatului şi ţine să îi amintească actorului că a lovit o persoană recent, deşi acum condamnă comportamentul violent al funcţionarului public.

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă a anunţat că i-a făcut plângere penală unui angajat al Primăriei Bucureşti care l-a jignit şi l-a ameninţat după ce i-a atras atenţia că nu este în regulă să înjure o femeie. Discuţia aprinsă dintre cei doi a fost filmată de artist şi publicată pe Facebook.   Compania Municipală Parking Bucureşti S.A. a transmis un comunicat prin care afirmă că a demarat o anchetă internă şi îl contrazice pe Chirilă privind faptul că angajatul ar fi înjurat o femeie. În imaginile surprinse însă bărbatul nu neagă că ar fi agresat verbal o doamnă când este confruntat de artist.    Compania afirmă că bărbatul „a reacţionat nepotrivit la provocarea domnului Chirilă“, fapt ce-l pune pe seama „fondului emoţional“, precizând totuşi că nu încurajează o astfel de purtare.

Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societăţii noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, aşa cum i se reproşează în filmare. Pe fondul emoţional al unui deces recent în familie, acesta a reacţionat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă. Facem menţiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaţilor companiei noastre“, se arată în comunicatul Parking Bucureşti.

În încheiere, compania ţine să invoce un incident în care a fost implicat Tudor Chirilă, care în luna martie a acestui an, a lovit un bărbat care i-a jignit în mod repetat tatăl, dar şi pe el. Ulterior, actorul a precizat că regretă că şi-a pierdut cumpătul şi a făcut o asemenea greşeală.    „În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deşi el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercaţii verbale cu un cetăţean, nu s-a putut stăpâni şi l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu“, conchide Compania Municipală.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.