VIDEO. Preotul Calistrat, făcut praf de șefa regaliștilor români, Anca Cârcu, chiar de Ziua luptei împotriva violenței asupra femeilor 1
Exclusiv Social Ultima Ora

VIDEO. Preotul Calistrat, făcut praf de șefa regaliștilor români, Anca Cârcu, chiar de Ziua luptei împotriva violenței asupra femeilor

Anca Cârcu, președinta Consiliului Național al Partidului Regalist Român, critică dur, gestul călugărului Calistrat, acuzat că a lovit o femeie chiar în curtea bisericii.

Cârcu, îi transmite preotului Calistrat, un mesaj chiar de Ziua luptei împotriva violenței asupra femeilor, 25 noiembrie.

Liderul regaliștilor români, spune că, preotul acuzat de violențe împotriva femeilor nu merită să aibă această meserie, care implică, iubire și blândețe.

”25- Noiembrie-”Ziua pentru eliminarea violenței asupra femeilor”-Mesaj pentru popa bătăuș-Bruta Calistrat

Astăzi ar fi trebuit să vorbesc despre importanța femeii în societate. Despre ceea ce reprezintă femeia. Despre, mame, soții, bunici,fiice, dar, mă văd nevoită să vorbesc despre misogini, despre brute.

Despre acei bărbați care, consideră că pumnul, palma sunt atuurile cu care se face educație sau dreptate.

Gestul unui slujitor al Domnului, un preot, scuze un popă, omul care, prin rolul său, de doctor de suflete trebuie să aibă un comportament plin de iubire, de blândețe, mă determină să-i transmit un mesaj, acestui individ, pe care-l consider un pericol social.

Prea, necucernicului popă Calistrat.

Măi popă necucernic, de unde ai scos tu vorba că bătaia este ruptă din Rai? În Rai este dragoste, armonie, pace. În Iad este cu bătaia, dacă nu știai.

Ce pildă a lui Hristos aplici tu când lovești ca o brută o femeie? Tu, popă pârât nu ști că o doamnă nu se lovește nici măcar cu o floare, darămite cu palma sau cu pumnul cum ai făcut tu?

Cine îți dă ție dreptul să lovești oamenii? Și unde chiar în Casa lui Dumnezeu. Și nici măcar nu ai regrete față de gestul tău incalificabil.

Golanule, căci ăsta este termenul care te caracterizează cel mai bine, dacă, un popă ca tine, căci nu ți se poate spune preot, slujitor al Domnului, ar fi lovit-o pe mama ta, pe soara ta, ce făceai?

Îți spun eu, ce. Te năpusteai cu pumnii, picioarele cu înjurăturile în bătăuș. Cred că, tu merți o bătaie”, spune Anca Cârcu.

VIDEO

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.