Avionul în care se află Papa Francisc a aterizat, sâmbătă, pe Aeroportul din Târgu Mureș. Suveranul Pontif a fost întâmpinat de prefectul județului Mureș, Mircea Dușa. Suveranul Pontif va pleca de pe Aeroportul din Târgu Mureș spre Șumuleu-Ciuc. Liturghia de la Șumuleu-ciuc este prevăzută după ora 11. Mii de pelerini îl așteapta de dimineata pe Papa Francisc la Șumuleu-Ciuc. ANM a emis un cod portocaliu de averse torențiale ce vor cumula în jur de 35 l/mp, valabil până la ora 10.00 în mai multe localități din Harghita, inclusiv în Miercurea-Ciuc, unde se află Șumuleu-Ciuc.
Ultima Ora Politic Social

Video. Plouă torențial la la Șumuleu Ciuc. Aeronava cu Papa Francisc a aterizat la Târgu Mureș

Avionul în care se află Papa Francisc a aterizat, sâmbătă, pe Aeroportul din Târgu Mureș. Suveranul Pontif a fost întâmpinat de prefectul județului Mureș, Mircea Dușa. Suveranul Pontif va pleca de pe Aeroportul din Târgu Mureș spre Șumuleu-Ciuc.

Liturghia de la Șumuleu-ciuc este prevăzută după ora 11.

Mii de pelerini îl așteapta de dimineata pe Papa Francisc la Șumuleu-Ciuc.

ANM a emis un cod portocaliu de averse torențiale ce vor cumula în jur de 35 l/mp, valabil până la ora 10.00 în mai multe localități din Harghita, inclusiv în Miercurea-Ciuc, unde se află Șumuleu-Ciuc.

La această oră, plouă torențial și miile de pelerini merg, prin ploaie și, implicit, noroi, spre locul unde-l vor întâlni pe Papa Francisc. Pelerinii merg aproximativ doi-trei kilometri pe jos. Deși inițial s-a spus că este interzis cu umbrele, din motive de securitate, se pare că pelerinii au putut veni și cu umbrele. Temperatura este și ea scăzută, de 13-14 grade Celsius.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.