Ultima Ora Social

Video. O dubă cu deținuți a băgat în spital două femei și un copil

O dubă care transporta 17 femei deţinute la Penitenciarul Craiova  afost implicată într-un accident rutier, joi dimineaţa, în localitatea Pielești, intrând în coliziune cu un autoturism în care se afla o familie – o femeie, un bărbat şi un copil de aproximativ opt ani.

Potrivit poliţiştilor, din cauza accidentului, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 65 Craiova – Balş, pe raza localităţii Pieleşti, dinjudeţul Dolj.

„Coliziunea dintre o autoutilitară şi un autoturism s-a soldat cu rănirea unei persoane. Se efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier”, transmit poliţiştii.

Potrivit ISU Dolj, la spital au ajuns mama şi copiul, dar şi una dintre deţinute.

Un dosar penal a fost deschis de poliţişti, şoferului atutoturismului, care a efectuat o manevră de întoarcere, fără să se asigure.

„Conducătorul unui autoturism, care circula dinspre Balș spre Craiova, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de de întoarcere și a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, în care se aflau mai multe deținute. La spital au fost transportate cu ambulanta 3 persoane, două femei și un minor. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.