Video. Dăncilă, atacată de protestatari. ”Îmi bag mâna în părul ei”
Video. Dăncilă a fugit de protestatari. „Jigeanu și țipau”
Ultima Ora Politic Social

Video. Dancilă, evacuată pe la morga spitalului pentru a scăpa de protestatari

Premierul Viorica Dancila a fost evacuata, sambata, la Baia Mare, pe la morga spitalului judetean din oras pentru a nu se intalni cu protestatarii. Dancila a venit in mare secret in Baia Mare insa protestatarii tot au reusit sa afle de vizita premierului PSD.

Mai multi protestatari s-au aflat in fata intrarii in sectia de Urgente, pe unde urma sa fie adus premierul. Masina in care era Dancila, dupa ce ar fi oprit initial in fata sectiei respective, ar fi fost directionata spre morga pentru ca Dancila sa nu dea ochii cu cetatenii care o asteptau, relateaza Epoch Times Romania, citand presa locala.

„Nu-i prim ministra noastra, e a lui Dragnea, atata iubeste poporul de trebuie sa fuga si sa umble pe ascuns. Umbla ca sobolanii de-a ascuns, nu vor sa auda doleantele noastre, sa auda de nimic. Vine o data la patru ani si atunci fuge de noi. Unde ai mai auzit in afara de Rusia si Coreea sa fuga de oameni?”, a declarat, indignat, unul dintre cetatenii care o astepta pe Dancila.

Si la iesire Dancila si ministrii sai au fugit de cetateni. Potrivit unui baimarean, Dancila a iesit pe la morga. In urma masinilor a rasunat scandarile „Sobolanilor!”, „Hotii!”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.