Video. Dăncilă a făcut ”baie de mulțime de bodyguarzi” la Huși 1
Ultima Ora Politic

Video. Dăncilă a făcut ”baie de mulțime de bodyguarzi” la Huși

Cel puțin șase gărzi de corp plus fosta „gorila” a lui Liviu Dragnea s-a aflat, duminică, în jurul Vioricăi Dancila în timpul unei plimbări prin Huși, județul Vaslui.

Video. Dăncilă a făcut ”baie de mulțime de bodyguarzi” la Huși 2 Video. Dăncilă a făcut ”baie de mulțime de bodyguarzi” la Huși 3

Dancila s-a aflat duminică în județul Vaslui, unde a participat la mai multe evenimente cu impact electoral. În Huși, Dancila s-a dus la târgul organizat cu ocazia Toamnei Culturale. Ea a fost înconjurată de cel puțîn de șase gărzi de corp, plus fosta „gorila” a lui Liviu Dragnea, scrie aktual24.ro.

Anterior, premierul a participat la Sărbătoarea Toamnei din comună Zorleni, după care va merge în municipiul Huși, unde se desfășoară Toamna Culturală hușeana.

La Zorleni, premierul a participat la sărbătorirea ”nunții de aur” de către șapte cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Apreciez și iubesc oamenii în aceeași măsură, pentru că numai iubind oamenii poți să fii alături de ei. Dacă stai departe de oameni, n-o să-i înțelegi niciodată și n-o să le înțelegi nevoile, n-o să le înțelegi dorințele, pentru că există o adevărată barieră. Indiferent de cei care vor jigni, indiferent de cei care vor țipă, nu așa suntem noi, românii. (…) Cei care țipă nu ne reprezintă pe noi, românii. (…) Nu avem nevoie de două Românii, România lor și România noastră. România e a tuturor și trebuie să fim uniți pentru părinții și bunicii noștri care au construit această țară”, a mai spus premierul.

Viorica Dancila a fost însoțită de vicepremierul Mihai Fifor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila la Husi

Publicată de Vremea Noua – Stiri Vaslui pe Duminică, 6 octombrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.