Victorie pentru un român la ultramaratonul de la Cercul Polar de Nord. Ce va face cu banii câștigați
Ultima Ora Sport

Victorie pentru un român la ultramaratonul de la Cercul Polar de Nord. Ce va face cu banii câștigați

Românul Vlad Adrian Crişan Pop a câştigat cursa de 120 de mile, varianta scurtă a ultramaratonului „6633 Arctic Ultra” de la Cercul Polar de Nord, el înscriindu-se în acest concurs cu gândul să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer.

Potrivit anunţului făcut pe pagina oficială de Facebook a competiţiei, Vlad a reuşit duminică „un rezultat fantastic”, printre altele organizatorii afirmând că românul a alergat zâmbind tot drumul, de la start până la linia de sosire.”Minunat tip şi ce rezultat fantastic”, scriu organizatorii ultramaratonului.

Vlad Adrian Crişan Pop şi-a propus ca prin participarea la ultramaratonul de la Polul Nord să strângă bani pentru copiii bolnavi de cancer, notează cei de la Asociaţia MagiCamp, unde activează acesta.

„S-a înscris la 6633 Arctic Ultra dintr-un singur motiv, cu un singur gând: să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer.

Vrea să creeze 100 de burse pentru 100 de copii bolnavi de cancer din tabăra MagiCamp. Burse de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a asociaţiei.

Pe de altă parte, luni dimineaţa bibliotecarul Avran Iancu îşi continua cursa de 380 de mile (618 km) la ultramaratonul 6633 Arctic Ultra. Polisportivul din Petroşani se afla pe poziţia a opta în concurs şi se îndrepta spre cel de-al cincilea punct de control, cel de la Aklavik, la 211,1 mile de start, conform monitorizării afişate pe site-ul concursului.

Românca Florentina Iofcea s-a retras din concurs.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.