Victor Ponta aruncă bomba. Dăncilă negociază în Parlamentul European. O susține pe Kovesi 1
Ultima Ora Politic

Victor Ponta aruncă bomba. Dăncilă negociază în Parlamentul European. O susține pe Kovesi

Victor Ponta face un anunț bombă pe pagina sa de socializare. Se pare că Dăncilă a promis susținerea Laurei Codruța Kovesi în Parlamentul European. Premierul urmărește însă ceva și pentru partidul său, cerând la schimb susținerea Rovanei Plumb pentru funcția de comisaru european.

”Inteleg de la oameni bine informati de la Bruxelles ca Doamna Viorica Vasilica Dancila a propus partenerilor europeni un “targ” – sa dea mandat reprezentantului Guvernului sa voteze PENTRU numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de Procuror European – si sa obtina in schimb votul parlamentarilor PPE si Renew Europe pentru propunerea de comisar europena Rovana Plumb!

Inteleg negocierile ca un instrument normal in politica/ nu pot insa sa nu ma amuz gandidu-ma la toti reprezentantii si jurnalistii PSD isti care se dadeau de ceasul mortii luptand contra numirii lui Kovesi / si la ceilalti luptatori Ciolos si Rares Bogdan care ziceai ca o mananca de vie pe Rovana Plumb cand ajunge in Parlamentul European!

Da – ne lamurim in zilele urmatoare daca negocierea propusa de VVD are succes / sau poate le strica cineva planurile??? Tic – tac ”, scrie Victor Ponta pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.