Arafat s-a supărat rău pe ”Corupția Ucide”: ”Nu ştiu cum vă permiteţi să minţiţi în halul acesta”
Ultima Ora Breaking News Politic Social

Victimele din Colectiv cer dreptate. Raed Arafat primește Lovitura din Parlamentul European

Liderul PMP Eugen Tomac a afirmat, joi, că Raed Arafat ar trebui să demisioneze din funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, după apariția noilor imagini privind intervenția echipajelor ISU la clubul Colectiv, de acum patru ani.

„Am urmărit cutremurat și cu puternică revoltă imaginile din noaptea tragediei de la Colectiv, prezentate astăzi de Libertatea și ascunse de autorități timp de patru ani. Este strigător la cer că unii, pentru niște funcții, sunt capabili de orice. Mai grav este că, din păcate, am sentimentul că dacă, Doamne ferește, se întâmplă mâine o nouă tragedie de aceleași proporții, statul nu este în stare să acționeze mai bine, mai organizat, mai profesionist, pentru a salva vieți nevinovate. Boala asta pentru funcții și ciolan spulberă uneori rațiunea.Nu sunt adeptutul soluțiilor extreme, ultimative, dar de data aceasta cred că domnul Arafat ar trebui să plece cu capul plecat din fruntea DSU”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP a adăugat că instituțiile practică ascunderea adevărului de mai mult timp.

„ Este evident că această practică de a ascunde realități dramatice de ochii tuturor nu este de ieri de azi în instituțiile statului român”, a subliniat Tomac.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii