Veşti bune pentru Simona Halep. Principala sa adversară a fost elimnată 1
Simona Halep, prima reacție după victoria din semifinale. ”E un sentiment grozav”
Ultima Ora Sport

Veşti bune pentru Simona Halep. Principala sa adversară a fost elimnată

ȘOC la Wimbledon! Jucătoarea care o putea DETRONA pe Simona Halep a fost SPULBERATĂ în primul tur

Jucătoarea americană Sloane Stephens, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, finalista ultimei ediţii a French Open şi câştigătoarea US Open în 2017, a părăsit turneul de la Wimbledon, în turul I.

Stephens a fost învinsă, cu scorul de 6-1, 6-3, de croata Donna Vekici, locul 55 WTA, după un meci de 70 de minute, scrie news.ro.

Americanca de 25 de ani a jucat în sferturi în 2013, acesta fiind cel mai bun rezultat al ei pe iarba londoneză, iar anul trecut a fost eliminată tot în turul I, dar atunci venea după o lungă perioadă de pauză cauzată de o accidentare.

Stephens avea şanse la locul I WTA, dar ar fi trebuit să câştige turneul de la Wimbeldon pentur a spera la această poziţie

Citește și: Incredibi! Amendament votat de Comisia Iordache: Câţi ani de închisoare riscă funcţionarii publici care folosesc anumite apelative, înaintea unei sentinţe definitive

În aceste condiţii, doar daneza Caroline Wozniacki o poate „da jos” pe Simona Halep de pe locul I WTA.

Jucătoarea daneză trebiuie să ajungă în finală pentru a spera la a o întrece pe Halep în ierarhie. Dacă sportiva română se opreşte în semifinale, atunci Wozniacki trebuie să câştige trofeul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.