Vești bune despre Mihai Constantinescu, de la fosta sa soție: “Inima și-a reluat toate funcțiile”
Ultima Ora Social

Vești bune despre Mihai Constantinescu, de la fosta sa soție: “Inima și-a reluat toate funcțiile”

Mihai Constantinescu se află sub atenta supraveghere a medicilor după ce a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii. Foarte multă lume și-a făcut griji pentru starea cântărețului, mai ales că veștile nu erau deloc bune. Artistul a ajuns în stare critică la spitalul Floreasca, iar medicii au făcut eforturi imense pentru a-l stabiliza. Acum, fosta sa soție vine cu o veste îmbucurătoare.

Mai exact, Mihaela Constantinescu anunță că inima fostului ei soț și-a reluat toate funcțiile, iar starea sa de sănătate este stabilă. Cu toate acestea, calvarul lui Constantinescu este departe de a se fi terminat, iar femeia susține că se simte îngrozitor din pricina problemelor pe care le are îndrăgitul artist. Mihaela Constantinescu spune că atât ea, cât și Simona Secrier și alți apropiați se roagă constant pentru salvarea acestuia.

„Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat Mihaela Constantinescu, în exclusivitate pentru Click!

Actuala soție a artistului a declarat pentru Mediafax, vineri, că starea cântărețului este acum una stabilă, însă acesta este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.  „Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu a ajuns pe 13 mai în stare foarte gravă la spital, după ce a suferit la primele ore ale zilei un stop cardiac. Din nefericire, starea sa s-a agravat în unitatea medicală și a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, iar acum este în stare critică, dar stabilă. Muzicianul are la activ două intervenții chirurgicale la inimă, iar cea mai recentă a suferit-o în anul 2017.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.