Vremea din weekend. Ce temperaturi așteptăm
Sfaturi importante de la autorităţi. Ce trebuie să facem în caz de caniculă
Ultima Ora Social

VEȘTI BUNE de la meteorologi. Vremea se încălzește. Vom avea temperaturi de până la 27-28 Grade Celsius

VEȘTI BUNE de la meteorologi. Vremea se încălzește. Vom avea temperaturi de până la 27-28 Grade Celsius

Vremea se încălzeşte treptat în toate zonele ţării, anunţă reprezentanţii ANM, precizând că temperaturile vor ajunge până la 27-28 de grade Celsius în partea de Vest a ţării. Precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie, dar nesemnificative din punct de vedere cantitativ.

“Începând de astăzi (n.r. – joi) valorile termice vor fi în creştere treptată în toate zonele ţării, astfel încât la sfârşitul săptămânii, în cursul zilei de duminică, se va ajunge în partea de Vest a teritoriului şi la maxime de 27-28 de grade. Şi temperaturile minime vor fi ridicate. Marea lor majoritate, între 7 şi 17 grade, cu cele mai mari valori în dealurile de Vest”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Meteorologul mai susţine că în următoarele zile va ploua în Vestul, Nordul şi Centrul ţării.

“În ceea ce priveşte precipitaţiile, pe fondul încălzirii vor fi doar sub formă de ploaie. Zonele vizate de ploi vor fi cele Vestice, Nordice şi Centrale, dar se vor semnala pe arii restrânse şi neînsemnate cantitativ”, a mai spus reprezentantul ANM.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii