Plecări cu răsunet din fotbalul european. 3 nume mari și-au anunțat retragerea
Veste uriașă pentru iubitorii de fotbal. România va organiza Campionatul European U19 din 2021
Ultima Ora Sport

Veste uriașă pentru iubitorii de fotbal. România va organiza Campionatul European U19 din 2021

România va organiza Campionatul European U19 din 2021. În urma deciziei luate de Comitetul Executiv al UEFA, marți, s-a hotărât ca țara noastră să organizeze turneul final. Ședința s-a desfășurat în Slovenia, iar dosarul României a respectat toate cerințele forului internațional.

EURO U19 va avea loc în luna iulie a anului 2021, iar la competiție se vor califica 8 echipe naționale. România nu va fi nevoită să joace preliminarii, ea fiind calificată direct, din postura de țară organizatoare.” Dosarul FRF a fost selectat câștigător la categoria competițiilor de juniori la care s-a aplicat, Euro U19 din 2022 urmând a fi găzduit de Slovacia, iar Euro U17 de către Cipru (ediția 2021) și Israel (ediția 2022).

Lista celorlalte federații care și-au manifestat intenția de a găzdui turnee finale de juniori și junioare: Belgia, Danemarca, Germania, Ungaria, Norvegia, Portuglia, Rusia, Albania, Spania și Andorra (candidatură comună)”, se arată într-un comunicat emis de Federația Română de Fotbal.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii