Klaus Iohannis anunță o mega lovitură pentru PSD! Președintele are sprijinul SUA
Klaus Iohannis anunță o mega lovitură pentru PSD! Președintele are sprijinul SUA
Ultima Ora Economic Social

VESTE MARE DIN SUA! AMERICANII ÎNGROAPĂ DEFINITIV PSD! CEL MAI MARE PACHET DE FINANȚARE DIN ISTORIE! VIDEO

România va încheia un acord cu SUA referitor la investițiile privind centrala nucleară de la Cernavodă, a anunțat ambasadorul Adrian Zuckerman.

Ambasadorul SUA, a spus că ministrul economiei Virgil Popescu se va întâlni vineri cu Secretarul Departamentului de Energie Brouillette pentru a demara un acord privind implicarea SUA în construirea reactoarelor.Adrian Zuckerman spune că este un proiect de 8 miliarde de euro.

De altfel, România va beneficia de cel mare pachet de finanțare primit vreodată.

VESTE MARE DIN SUA! AMERICANII ÎNGROAPĂ DEFINITIV PSD! CEL MAI MARE PACHET DE FINANȚARE DIN ISTORIE! VIDEO 7

Mâine, Ministrul Popescu se va întâlni cu Secretarul Departamentului de Energie Brouillette, pentru a demara un Acord de cooperare interguvernamentală pentru recondiționarea unuia dintre cele două reactoare nucleare și renovarea clădirii în care se află cele două reactoare noi de la centrala nucleară de la Cernavodă, din România. Acest proiect în valoare de 8 miliarde de dolari va reprezenta o paradigmă a viitoarelor proiecte româno-americane de dezvoltare economică și energetică„, a declarat Adrian Zuckerman, potrivit Ambasadei SUA în România

Guvernul PSD, a încercat să facă cest lucru cu o companie chinezească, dar a eșuat. Imediat de la preluarea guvernării de către PNL, ministrul Popescu, a reziliat contractul cu asiaticii.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii