Grațiela Gavrilescu aruncă bomba. A dat verde la ucis urși și lupi
Grațiela Gavrilescu, făcută praf de liderii ALDE. ”Lipsă de caracter, loialitate, trădare, șantaj”
Ultima Ora Social

VESTE de Ultimă Oră pentru români. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, ANUNȚĂ o nouă taxa auto care nu va putea fi atacată în instanță

VESTE de Ultimă Oră pentru români. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, ANUNȚĂ o nouă taxa auto care nu va putea fi atacată în instanță

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, miercuri, că instituția pregătește, în colaborare cu alte minsitere, o nouă taxă auto, care nu va mai putea fi atacată în instanțe de către români.

„Există un grup de lucru din care fac parte şi colegii noştri de la Ministerul Finanţelor, de la Ministerul Justiţiei, Transporturilor, un grup de lucru la care s-au adăugat şi producătorii din România de autovehicule, dar şi ONG-urile care au făcut studii privind calitatea aerului, astfel încât să găsim o variantă (de taxă auto – n.r.) care să nu mai poată fi atacată din punct de vedere al justiţiei şi să nu fie combătută de nimeni”, a declarat, joi, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Ministrul mai precizează faptul că în prezent se poartă discuţii cu ministrul Teodorovici, astfel încât populaţia să nu plătească mai mult, potrivit Mediafax.

„Discuţiile mele cu ministrul Teodorovici le port pentru a găsi soluţii, astfel încât populaţia nu să fie cea care să pătimească, populaţia să fie determinată să poată să facă anumite lucruri şi nu să plătească bani mai mulţi, ci să găsim metode de informare şi de educare”, mai precizează ministrul Mediului.

Gavrilescu nu a precizat când va fi gata noua taxă auto, în ciuda faptului că despre un nou timbru se discută încă de anul trecut, iar ministrul a dat mai multe termene de finalizare a proiectului, precum martie 2018 şi, ulterior, septembrie 2018.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.