S-a aflat cu cine vor juca echipele românești în tururile preliminare din Liga Campionilor și Europa League
Universitatea Craiova-Honved, FC Viitorul-Gent, se vor disputa astăzi în Europa League
Ultima Ora Sport

Universitatea Craiova-Honved, FC Viitorul-Gent, se vor disputa astăzi în Europa League

Universitatea Craiova o va întâlni joi, începând cu ora 19:15, în a doua manșă a turului 2 preliminar al Europa League, pe Honved.

Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu 0-0, iar ,în timpul partidei, doi dintre jucătorii Craiovei, Stephane Acka și Nicușor Bancu, au fost accidentați, sfârșind cu arcada spartă.

„Trebuie să-i luăm pe sus, să le dăm și noi! Suntem motivați! Suntem favoriți. Și acolo am jucat mai bine. Sper să vedem Atena și apoi grupele. De trei meciuri nu mai luăm gol și asta ne dă încredere”, a declarat, la conferința de presă premergătoare partidei, Stephane Acka.

Echipe probabile:

Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Cicâldău, Mateiu, Qaka – Bărbuț, Roman, Vătăjelu

Honved: Lefkovits – Uzoma, Batik, Kamber, Lovrić, Kukoć – Egerszegi, Kesztyüs, Banó-Szabó – Ngog, Moutari

„Ne aşteaptă un meci important cu o echipă agresivă şi foarte bine organizată defensiv. Sper ca acum să fim mult mai inspiraţi în faţa porţii şi să înscriem, pentru că în meciul tur am avut ocaziile cele mai mari, dar nu am fructificat”, a declarat antrenorul Craiovei, Corneliu Papură.

FC Viitorul o va întâlni joi, începând cu orele 18:00, pe teren propriu, pe Gent, în a doua manșă a turului 2 preliminar al Europa League.

”Dacă nu credeam în calificare, nu eram aici. Încrederea vine din jocul ofensiv din repriza a doua de la Gent. Suntem printre puținele echipe care a reușit să înscrie de trei ori acolo. Dacă vrem să avem șanse, avem nevoie de cel puțin patru goluri și să încercăm să nu primim”, a spus Gheorghe Hagi, la conferința de presă organizată înaintea partidei.

”Sperăm să marcăm multe goluri. Trebuie să atacăm, să facem imposibilul”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Echipe probabile:

FC Viitorul: Căbuz l Boboc, Țâru, Ghiță, De Nooijer l Achim, Artean, Houri l Mățan l Iancu, GaneaGent: Kaminski – Lustig, Plastun, Rosted, Asare l Dejaegere, Owusu, David, Odjidja l Kubo, IaremciukGent a învins Viitorul, cu scorul de 6-3 pe teren propriu, în prima manșă a turului 2 preliminar al Europa League.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.