Circulaţia este închisă
Circulaţia este închisă
Ultima Ora Social

Un vasluian ÎNȘELAT a apelat la o metodă NEOBIȘNUITĂ de răzbunare. Ce a decis să facă acesta

Un vasluian ÎNȘELAT a apelat la o metodă NEOBIȘNUITĂ de răzbunare. Ce a decis să facă acesta

Un vasluian necăjit că nevasta l-a înșelat cât timp el muncea la București a decis să se răzbune pe amantul soției. Marian Mânesoiu, în vârstă de 25 de ani, din Floreni, orașul Murgeni, a dat foc gospodăriei lui Nelu L. în vârstă de 39 de ani, domiciliat tot în Floreni, a anunțat vremeanoua.ro.

Acest Nelu L. era bănuit de agresor că ar fi fost amantul soției sale, în vârstă de 25 de ani. Bărbatul și-a amenințat rivalul, prin mai multe mesaje pe telefon, că-i va da foc la gospodărie. A încercat, în urmă cu câteva zile, dar Nelu L. a fost pe fază și a stins incendiul.

În noaptea de duminică spre luni, Marian Mânesoiu a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit. Pompierii de la Bârlad au fost chemați să stingă acest foc, dar multe dintre lucrurile amorezului au fost mistuite de foc.

Gardul și lucerna s-au făcut scrum

„Urmare a incendiului de la Murgeni au ars 500 baloti lucernă, 14 metri liniari de gard din scândură, diverse materiale. Au fost salvati patru porci și trei purcei, 50 păsări, casa învecinată, o anexă pentru păsări din scândură și 600 baloti de fân. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spatii închise”, este anuntul de la ISU Vaslui.

Vinovatul n-a fost greu de găsit, fiindcă Nelu L. s-a prezentat la poliție cu telefonul în care avea păstrate multe mesaje de amenințare primite de la Marian Mânesoiu.

„Eau 5 kile de benzina de la barlad si ai sa gasesti numai scrumul din casa”, „Si cu masina daca te vad iti dau direct in geamuri”, „Tu fraere mori din manele mele”, „Ori si cu nai scapare fraere iti dau foc la tot”, sunt amenințările pline de agramatisme și de ură trimise de Marian Mânãsoiu pe telefonul lui Nelu L.

Nelu L. a recunoscut că a avut o aventură cu nevasta lui Marian, dar acesta din urmă n-a recunoscut că a făcut pe piromanul, astfel că va fi dus la detectorul de minciuni. Femeia care a fost cauza acestui scandal de proporții a plecat de acasă, cu copii cu tot, mergând la mama ei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.