Accident grav la ieşirea din Buzău spre Ploieşti: Sunt cel puțin cinci victime
Ultima Ora Social

Un microbuz plin de copii plecați în excursie a fost lovit de un autoturism

Un microbuz plin cu copii plecați în excursie a fost lovit în plin de o mașină care a încercat să depășească un autoturism rămas în pană pe marginea drumului. Nefericitul eveniment rutier a avut loc pe DN1D, la Albești Paleologu, în județul Prahova.

O zi care ar fi trebuit să fie una foarte frumoasă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru 11 copii. Aceștia au profitat de vremea frumoasă și au plecat spre mănăstirea Suzana. Alături de cei 11 elevi se aflau și trei adulți atunci când microbuzul în care se aflau a fost acroșat de un autoturism.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au precizat că echipajele de pompieri au intervenit pentru asigurarea zonei la un accident produs pe DN1D, între un microbuz și o mașină, în zona Albești Paleologu.

Nimeni nu a fost rănit grav în accidentul rutier petrecut în Albești Paleologu

ISU a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. „Sunt implicate un microbuz și un autoturism. Sunt 11 copii și 5 adulti implicați, fără leziuni, toate persoanele refuză transportul la spital”, arată sursele citate.

Traficul pe DN1D este blocat, mai precizează ISU Prahova, iar coada de autoturisme este una considerabilă. La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au menționat că accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism care mergea către Ciorani a vrut să depășească o mașină care era în pană, pe marginea drumului.

„Pe DN1D, la aproximativ un kilometru până în calea ferată dinspre Ciorani către Albești, un autoturism care se deplasa către Ciorani a un alt autoturism aflat pe marginea părții carosabile oprit, și nu a păstrat distanța laterală față de microbuzul care circula din sens opus”, au declarat reprezentanții Poliției Prahova.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.