După ce Christophe Dettinger a fost implicat în incidentul în care a lovit un jandarm, fostul boxer a devenit un simbol pentru protestatari, care au cerut ca acesta să fie iertat pentru gestul său. Înainte de a se preda poliției, Christophe Dettinger a distribuit pe internet o înregistrare în care recunoaște că a reacționat greșit, dar și-a motivat gestul ca fiind o reacție față de acțiunile poliției împotriva protestatarilor. Bărbatul în vârstă de 37 de anis -a predat singur la poliție, după atac. Mai mult, Dettinger a mai primit o pedeapsă de 18 luni cu suspendare și are interdiție de a intra în Paris timp de 6 luni și trebuie să le plătească victimelor daune în valoare de 2.000, respectiv 3.000 de euro. Mai mult, protestatarii care îl susțin pe Christophe Dettinger au decis să strângă fonduri pe platforma online Leetchi, iar în luna ianuarie se adunase peste 117,000 de euro, bani destinați “sprijinirii familiei și ca semn de solidaritate” pentru fostul campion la box al Franței în anii 2007 și 2008.
Ultima Ora Externe Social

Un fost campion de box, condamnat la închisoare după ce a lovit un jandarm la protestele din Franța

Christophe Dettinger, fost campion de box, a fost condamnat la închisoare după ce a lovit cu pumnul în față un jandarm la protestele din Franța. Incidentul a avut loc luna trecută, atunci când “vestele galbene” au încercat să facă haos pe străzi.

După ce Christophe Dettinger a fost implicat în incidentul în care a lovit un jandarm, fostul boxer a devenit un simbol pentru protestatari, care au cerut ca acesta să fie iertat pentru gestul său.  Înainte de a se preda poliției, Christophe Dettinger a distribuit pe internet o înregistrare în care recunoaște că a reacționat greșit, dar și-a motivat gestul ca fiind o reacție față de acțiunile poliției împotriva protestatarilor. Bărbatul în vârstă de 37 de anis -a predat singur la poliție, după atac. Mai mult, Dettinger a mai primit o pedeapsă de 18 luni cu suspendare și are interdiție de a intra în Paris timp de 6 luni și trebuie să le plătească victimelor daune în valoare de 2.000, respectiv 3.000 de euro.  Mai mult, protestatarii care îl susțin pe Christophe Dettinger au decis să strângă fonduri pe platforma online Leetchi, iar în luna ianuarie se adunase peste 117,000 de euro, bani destinați “sprijinirii familiei și ca semn de solidaritate” pentru fostul campion la box al Franței în anii 2007 și 2008.

În vârstă de 37 de ani, Christophe Dettinger, fost campion la box în Franța, a lovit cu pumnul în față un jandarm, atunci când protestatarii și forțele de ordine s-au contrat. Astfel, fostul sportiv a fost condamnat la un an de închisoare, anunță The Guardian.

“Am vrut să opresc o nedreptate și am ajuns să creez alta. Am văzut polițiștii lovind protestatarii cu bastoanele, nu am înțeles de ce făceau asta. Am văzut o femeie întinsă pe jos, atunci m-am năpustit asupra polițistului și l-am lovit”, a spus Christophe Dettinger în fața judecătorilor înainte să fie condamnat la un an de închisoare.

După ce Christophe Dettinger a fost implicat în incidentul în care a lovit un jandarm, fostul boxer a devenit un simbol pentru protestatari, care au cerut ca acesta să fie iertat pentru gestul său.

Înainte de a se preda poliției, Christophe Dettinger a distribuit pe internet o înregistrare în care recunoaște că a reacționat greșit, dar și-a motivat gestul ca fiind o reacție față de acțiunile poliției împotriva protestatarilor. Bărbatul în vârstă de 37 de anis -a predat singur la poliție, după atac. Mai mult, Dettinger a mai primit o pedeapsă de 18 luni cu suspendare și are interdiție de a intra în Paris timp de 6 luni și trebuie să le plătească victimelor daune în valoare de 2.000, respectiv 3.000 de euro.

Mai mult, protestatarii care îl susțin pe Christophe Dettinger au decis să strângă fonduri pe platforma online Leetchi, iar în luna ianuarie se adunase peste 117,000 de euro, bani destinați “sprijinirii familiei și ca semn de solidaritate” pentru fostul campion la box al Franței în anii 2007 și 2008.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.