Un bărbat a atacat cu o șurubelnița un om al legii. S-au tras focuri de armă 1
Ultima Ora Social

Un bărbat a atacat cu o șurubelnița un om al legii. S-au tras focuri de armă

Un bărbat a atacat cu o șurubelniță un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Polițistul l-a împușcat pe agresor, pentru ca acesta să poată fi imobilizat, potrivit unor surse judiciare.

In această dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii Postului de Poliție Liești au fost sesizați de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

Politiștii s-au deplasat la fața locului, insă la vederea lor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceștia și apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn.

Polițiștii au executat focuri de avertisment în plan vertical și au solicitat ajutorul plutonului de intervenție din cadrul S.A.S.

Bărbatul s-a manifestat violent și față de aceștia, continuând să arunce cu pietre și, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o șurubelniță. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectul de cauciuc, ranindu-l pe agresor.

Până la venirea echipajului SMURD acestuia i s-a acordat primul ajutor de luptătorii SAS.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.