ULUITOR. Profesoară ACUZATĂ că întreținea relații intime cu un elev de 14 ani riscă până la 10 ani de închisoare
Ultima Ora Externe

ULUITOR. Profesoară ACUZATĂ că întreținea relații intime cu un elev de 14 ani riscă până la 10 ani de închisoare

ULUITOR. Profesoară ACUZATĂ că întreținea relații intime cu un elev de 14 ani riscă până la 10 ani de închisoare

Stephanie Peterson, o profesoară de științe ale naturii din statul american Florida, și-a recunoscut vinovăția, după ce a făcut sex cu elev de 14 ani, căruia i-a trimis și imagini cu ea goală. Pentru faptele sale, femeia, în vârstă de 27 de ani, riscă până la 10 ani de închisoare.

Tânăra a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, fiind acuzată de act sexual cu un minor și de transmitere de materiale dăunătoare minorilor prin mijloace electronice, ambele fiind infracțiuni în legislația Statelor Unite.

Stephanie Peterson, fostă profesoară de științe ale naturii la școala gimnazială din localitatea New Smyrna Beach, a fost arestată în februarie, după ce adolescentul de 14 ani le-a spus părinților săi despre relație, notează Daily Mail.

Băiatul a mărturisit că profesoara a venit să-l ia cu mașina de acasă, târziu în noapte, și mergeau împreună în locuința ei, cât timp soțul femeii, de profesie pompier, era plecat în misiune.

Adolescentul a spus că a întreținut relații sexuale cu profesoara Stephanie Peterson în casa și mașina acesteia, precum și într-un grajd, în perioada noiembrie 2017-ianuarie 2018.

De asemenea, elevul a spus că profesoara îi trimitea poze cu ea goală și că ea i-a cumpărat marijuana, dar și un castron în care să fumeze drogurile. La un moment dat, băiatul le-a spus părinților că relația pe care o are cu profesoara îi afectează notele de la școală.

La începutul acestei luni, procurorii au intrat în posesia conversațiilor pe care profesoara le avea cu elevul prin intermediul aplicației de mesagerie Snapchat. Potrivit anchetatorilor, Stephanie Peterson a intrat în panică, după ce mama adolescentului a aflat despre relație și avea de gând să meargă la Poliție pentru a o reclama.

„Așadar, are de gând să facă ceva în acest sens (…) Te urăsc. Foarte mult”, i-a scris profesoara elevului cu care a întreținut relații sexuale.

Pentru faptele sale, profesoara ar putea face între cinci și 10 ani de închisoare. În instanță, avocații femeii au cerut ca femeia să primească o pedeapsă mai mică.

La două luni de la momentul arestării, femeia a divorțat de soțul ei cu care fusese căsătorită timp de doi ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.