ULUITOR. Prejudiciu de peste 8 milioane de lei la Spitalul Florească, pe o cameră pentru arși care nici nu există 1
Ultima Ora Sănătate

ULUITOR. Prejudiciu de peste 8 milioane de lei la Spitalul Florească, pe o cameră pentru arși care nici nu există

ULUITOR. Prejudiciu de peste 8 milioane de lei la Spitalul Florească, pe o cameră pentru arși care nici nu există

Mai mulți șefi din Spitalul Floreasca sunt judecați de mai bine de un pentru faptul că au cumpărat echipamente medicale la supra preț. Dorind să doteze camera specială pentru arși a spitalului, personalul aflat la conducere a adus prejudiciu unității medicale de peste 8 milioane de lei.

Barocamera nu este funcțională și nici instalată. Cu toate acestea, reprezentanți ai autorității contractante, împreună cu cei ai furnizorului, au semnat procese-verbale de recepție și procese-verbale de punere în funcțiune, spuneau procurorii DNA în octombrie 2017, la trimiterea în judecată.

Citeste AICI comunicatul DNA.

La un an de la trimiterea în judecată, nimic nu s-a schimbat, deși, la nivel național, pot fi tratați doar 11 pacienți cu arsuri grave.

„E o problemă cu barocamera. E o problemă încurcată. Noi, de 3 luni încercăm să vedem daca poate sau nu să funcţioneze”, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, potrivit Digi24.

Construcţia barocamerei de la Spitalul Floreasca a fost făcută cu bani de la Ministerul Sănătăţii, Primăria Sectorului 1 şi Banca Mondială.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.