Ministrul Tineretului și Sportului nu se teme că va fi dată afară din Guvern: „Sunt conștientă că azi eşti, mâine poate nu mai eşti”
Sport Ultima Ora

ULUITOR. Ministrul Sporturilor a angajat-o de 2 ori pe prietena sa, pentru a-i mări salariul, în plină grevă a angajaților MTS

ULUITOR. Ministrul Sporturilor a angajat-o de 2 ori pe prietena sa, pentru a-i mări salariul, în plină grevă a angajaților MTS

Gazeta Sporturilor publică o investigație exclusivă care arată cum ministrul Sportului Ioana Bran angajat-o pe Elena Iancu de două ori în funcția de director de cabinet. Totul a fost de fapt o mișcare folosită pentru a-i majora salariul prieteni sale.

ULUITOR. Ministrul Sporturilor a angajat-o de 2 ori pe prietena sa, pentru a-i mări salariul, în plină grevă a angajaților MTS 3

Pe 19 iunie 2018, ministrul tineretului și sportului semnează Ordinul nr. 466 privind angajarea Elenei Iancu în funcția de director de cabinet.

Numai că Elena Iancu era deja angajată ca director de cabinet al ministrului Ioana Bran, încă din 1 martie, lucru care apare și în declarația ei de avere.

De fapt, a fost o mișcare folosită pentru a-i majora salariul, Elena Iancu primind 1.500 lei în plus. Totul s-a întâmplat în timp ce 70% dintre angajații MTS demaraseră protestele culminând cu greva generală  din 8 august.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.