Jurnalist demis de la TVR, care funcționează pe bani publici, pentru că a atacat PSD-ul
Ultima Ora Justiție Politic Social

Uluitor: Jurnalist demis de la TVR, care funcționează pe bani publici, pentru că a atacat PSD-ul

Un jurnalist de la Știrile TVR a fost retras de conducerea departamentului de pe domeniile pe care le acoperea de câțiva ani. Motivul: jurnalista ar fi „prea agresivă” cun PSD, scrie paginademedia.ro.

Andreea Dumitrescu lucrează la TVR de doi ani, perioadă în care s-a ocupat, în principal, de PSD, de Parlament și de Curtea Constituțională. Are șase ani de presă, iar înainte de Televiziunea Publică, tot de politic s-a ocupat.

Astăzi, conducerea i-a oferit o altă alternativă.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată, astăzi, la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. Conform acelorași surse, jurnalistei i s-a reproșat că ar fi „prea agresivă”. Ca atare, i s-a oferit o variantă de „compromis”: un alt domeniu de acoperit, și anume primăriile.

„În acest caz, îmi dau demisia”, ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discuția cu șefa știrilor TVR venea după ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezentă, printre altele și la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus câteva întrebări premierului Viorica Dăncilă.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu nu a comentat informațiile. Doar că „ia în calcul demisia„, fără a preciza care sunt motivele acesteia.

Legat de întâlnirea cu șefa știrilor, Mădălina Rădulescu și de informațiile Paginademedia.ro: „nu pot comenta în niciun fel informațiile pe care le dețineți”, a spus, scurt, jurnalista.

Până la ora redactării știrii, Mădălina Rădulescu nu a putut fi contactată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.