Dragnea a mințit despre legea offshore. A dat gazul ”imperialiștilor”!
Ultima Ora Politic

ULUITOR. Dragnea și-a pus apropiații în funcții cheie. Au împânzit administrația centrală

ULUITOR. Dragnea și-a pus apropiații în funcții cheie. Au împânzit administrația centrală

Teleormănenii lui Liviu Dragnea au împânzit administrația centrală. Șeful PSD a avut grijă să-și pună oamenii apropiați în funcții cheie de la conducerea statului.

„România se conduce ca la Teleorman. Uitaţi-vă la calitatea celor promovaţi! Câţi din Guvern ştiu engleză? Aici singurul criteriu e să vrea Dragnea să te pună ministru. Nu funcţionează mereu hai să mai dăm o funcţie că îl ştie pe Dragnea”, a spus Victor Ponta.

VIORICA DĂNCILĂ, PREMIER –  Este cunsocut faptul că Dăncilă nu are inițiative, totul desfășurându-se cu aprobarea lui Dragnea.

CARMEN DAN, MINISTRU DE INTERNE – Vecină de bloc cu Dăncilă la Videle, fosta secretară a unei școli din Teleorman, Dan a fost pusă șefă la MAI.

ADRIAN MLĂDINOIU, SECRETAR DE STAT – Acesta conduce partea administrativă a guvernului, după ce, cu ani în urmă, a fost șoferul liderului PSD.

Mlădinoiu este infiltrat și la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Aici, el ocupă un loc în consiliul de administraţie al companiei care acordă zeci de milioane de euro pentru drumurile naţionale, bani de care beneficiază şi Tel Drum, potrivit g4media.ro.

MARIUS MIHAI VOICU, DIRECTOR GENERAL POLIŢIA BUCUREŞTI – Chestorul din Teleorman a ajuns mare șef la București după instalarea lui Dragnea în fruntea guvernului.

DORIN-SANDU VOICU, PREȘEDINTE LA REZERVELE DE STAT – Voicu vine de la compartimentul din Teleorman al Instituţiei, fiind un apropiat al liderului PSD.

ANDREI NISTOR ŞERBAN, VICEPREŞEDINTE MINISTERUL DE FINANŢE ŞI ANAF – Anterior a ocupat funcția de şef al Direcţiei de Finanţe Teleorman.

ALEXANDRU DRĂGHICI, VICEPREŞEDINTE ANAF – Tot teleormînean și el, din Roșiorii de Vede.

ADRIAN IONUŢ GĂDEA, SECRETAR DE STAT LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE – Gâdea este unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dragnea, ales în 2012 de șeful PSD să-i fie succesor la CJ Teleorman.

IULIANA-CAMELIA COPORAN, SECRETARUL GENERAL ADJUNCT LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE – Aceasta locuiește tot în judeţul Teleorman, în Alexandria mai exact, așa cum reiese din declarațiile sale de avere.

DAN DUMITRESCU, SECRETAR DE STAT LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII – Aceste este fiul administratorului public al Consiliului Județean Teleorman, Mircea Dumitrescu, acuzat și el în dosarul Belina.

IOANA GHEORGHIAŞ, CONSILIER DE SECRETAR DE STAT ȘI CONSUL LA TORINO – Este fiica lui Sorin Gheorghiaş, fost acţionar al Tel Drum.

MIHAI BUSUIOC, ȘEF LA CURTEA DE CONTURI – a fost secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării în perioada în care instituţia era condusă de Liviu Dragnea. ‘Teleormănean’ prin adopție.

FLORIN TUNARU, VICEPREŞEDINTE LA CURTEA DE CONTURI – Teleormănean getbeget, fost subaltern al lui Dragnea.

CRISTINA BARBU, PREŞEDINTE AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ – Acesta este mama Cătălinei Ştefănescu, fostul deputat de Teleorman, apropiată a lui Dragnea. Unii spun că i-ar fi fost și iubită.

LILIANA ȚUROIU, PREŞEDINTE INSTITUL CULTURAL ROMAN – Artist plastic destul de puțin cunoscut din Teleorman.

TATIANA SANDU, VICEPREŞEDINTELE CONSILIUL NAȚIONAL PENTRU COMBATEREA DESCRIMINARII – Aceasta este preşedintele organizaţiei de femei PSD Teleorman.

Județul Teleorman este unul dintre cele mai sărace din țară. Are peste 13.000 de şomeri la o populaţie de 360.000, cea mai mare rată a șomajului din România, dar și 9.066 de asistați social.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.