ULUITOR. DECIZIE INCENDIARĂ a Irakului chiar de CRĂCIUN
Ultima Ora Externe

ULUITOR. DECIZIE INCENDIARĂ a Irakului chiar de CRĂCIUN

ULUITOR. DECIZIE INCENDIARĂ a Irakului chiar de CRĂCIUN

Guvernul irakian a anunțat că sărbătoarea Crăciunului va deveni o sărbătoare oficială în Irak (țară majoritar musulmană). Anunțul a fost făcut chiar în ziua Crăciunului, pe 25 decembrie. 

„Guvernul irakian anunță că ziua Crăciunului va deveni o sărbătoare națională pe tot teritoriul țării. Crăciun Fericit pentru toți cetățenii creștini din Irak, toți irakienii și celor care sărbătoresc (Crăciunul) în jurul lumii”, a anunțat guvernul irakian pe Twitter.

Până marți, doar creștinii din Irak se puteau bucura de o zi liberă pe 25 decembrie, însă de acum încolo toți cetățenii irakieni au acest drept, scrie Daily Mail. De altfel, sute de mii de creștini din Irak s-au adunat la bisericile din țara măcinată de război pentru a sărbători nașterea Domnului.

Cei mai mulți dintre ei au asistat la slujba desfășurată la catedrala Sfântul George Chaldean din capitala Bagdad. Alte slujbe au mai avut loc în orașe precum Qaraqosh și Mosul.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii