Uluitor: Credincioșii din Columbia se roagă la icoane cu chipul actriței Maia Morgenstern din filmul "Patimile lui Hristos"
Ultima Ora

Uluitor: Credincioșii din Columbia se roagă la icoane cu chipul actriței Maia Morgenstern din filmul „Patimile lui Hristos”

Maia Morgenstern a devenit o sfântă pentru mai mulți credincioși din Bogota.

Se pare că în Catedrala Monserrate din Bogota, se află pe pereți, pe post de icoane, poze cu Maia Morgenstern în rolul din filmul „Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson.

Dezvăluirea a fost făcută de Constantin Chiriac, directorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pentru Libertatea.

„Fiind la Bogota, am dorit să vedem una dintre cele mai interesante catedrale, care este pe vârful unui munte, o catedrală catolică. Și acolo, alături de icoanele uriașe care erau în biserică, unde era locul de rugăciune și unde se aprindeau lumânările, erau portretele uriașe ale Maiei Morgenstern din filmul în care a interpretat-o pe Maria”, a povestit acesta pentru sursa mai sus citată.

„Da, știam de multă vreme, cunoșteam lucrul acesta, dar nu se cuvenea să vorbesc eu despre asta. Nu am fost acolo, mi-au povestit colegi, prieteni, mi s-a adus la cunoștință”, a spus actrița Maia Morgenstern despre această situație neobișnuită.

„Nu este vorba despre a fi șocat sau nu. În primul rând, vorbim despre filmul pe care l-am făcut cu Mel Gibson, am fost fericită, am fost bucuroasă, am fost impresionată, am fost mândră să particip la acest film. Acest film a avut un impact foarte puternic la vremea respectivă, a fost iubit, a fost contestat, a surescitat, a stârnit discuții, a stârnit o mare controversă”, a declarat artista.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.