Scene șocante la o școală din Vaslui. Un elev s-a electrocutat cu încărcătorul telefonului
Caz șocant. Un băiețel de 8 ani a murit în timp ce încerca să își umfle roata de la bicicletă
Ultima Ora Sănătate Social

Ultima oră. Tânărul electrocutat pe podul CFR din Herăstrău a fost transferat în Belgia

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că adolescentul care s-a electrocutat duminică pe Podul CFR din Parcul Herăstrău, cu arsuri pe 60% din corp, a fost transferat, luni dimineață, în Belgia, unde va fi tratat. Tânărul a fost transferat cu o aeronavă MApN.

„Tânărul a fost transferat luni dimineață în Belgia, cu o aeronavă MApN. Nu a fost transferat pentru că nu erau locuri. Existau locuri la Grigore Alexandruscu, pentru că el are 16 ani, dar este la limita dintre adult și copil și am decis, după ce am discutat cu medicii, să fie tratat în străinătate. A fost decizia mea și a doctorului Arafat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Potrivit ministrului, tânărul a fost curățat duminică seară de către medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, pentru a fi transportat.

„Este într-o stare stabilă, dintr-un anumit punct de vedere, a fost operat duminică seară, adică a fost curățat de către medicii de la „Grigore Alexandrescu” ca să poată fi transportat. Starea este ca la orice mare ars”, a mai declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Pintea.

Adolescentul a fost electrocutat, duminică, pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate. El s-a urcat pe arcada podului și s-a electrocutat, iar un alt adolescent, în vârstă de 19 ani, s-a urcat și el pe arcadă în încercarea de a-l salva.

Adolescentul de 16 ani are arsuri pe 60% din suprafața corpului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii