ULTIMA ORĂ! Sorin Grindeanu demisionează! Pe cine pune Ciolacu în locul său! Ponta revine la butoane! 7
Ultima Ora Politic

ULTIMA ORĂ! Sorin Grindeanu demisionează! Pe cine pune Ciolacu în locul său! Ponta revine la butoane!

Vlad Stoica, fostul șef al cancelariei premierului Victor Ponta în perioada 2013-2014, este una dintre soluțiile PSD pentru înlocuirea lui Sorin Grindeanu la șefia ANCOM.

În 2014, el fost martor în dosarul de corupție al lui Adrian Duicu, fostul baron PSD de Mehedinți. Vlad Stoica a fost indicat de Adrian Duicu drept „șeful cel mare” în declarațiile date procurorilor. El a refuzat să discute cu reporterii despre dosar, spunând că nu este persoană publică.

El ocupa la acel moment funcția de șef al Cancelariei Primului-Ministru, cu rang de ministru, și superviza activitatea tuturor consilierilor lui Victor Ponta.

Autoritătea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este o instituție – cheie în domeniul telecomunicațiilor, urmând să organizeze licitația pentru licențele 5G. Totodată, de deciziile ANCOM va depinde acceptarea companiei Huawei în construirea rețelei 5G, o decizie strategică în contextul în care președintele Iohannis și guvernul Orban au dat semnale că nu vor să permită companiei chineze participare la acest proiect. În replică, Huawei a lansat o campanie fără precedent de lobby și comunicare publică, relatează g4media.ro.

ULTIMA ORĂ! Sorin Grindeanu demisionează! Pe cine pune Ciolacu în locul său! Ponta revine la butoane! 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii