Ultima Oră! Șerban Nicolae cere demiterea lui Orban înainte de Congresul PSD! 3
Ultima Ora Politic

Ultima Oră! Șerban Nicolae cere demiterea lui Orban înainte de Congresul PSD!

Senatorul PSD Șerban Nicolae, cel care a scris textul Moțiunii de Cenzură pe care o vor depune social-democrații, cere ca aceasta să fie depusă înainte de 22 august, ziua în care se va alege noua conducere a partidului.

Șerban Nicolae, spune că nu există motive ca acest demers să fie întârziat după Congresul PSD, și că, majoritatea colegilor săi sunt de acord cu acest lucru.

„Eu nu știu să existe vreun curent majoritar în partid pentru amânarea depunerii moțiunii de cenzură.

Dimpotrivă, mai toată lumea din conducere a spus că moțiunea ar trebui depusă cât mai curând posibil.

Eu am avansat un proiect de text de moțiune, încerc să-mi conving colegii să participe cu observații critice la acest proiect pentru că nu dețin eu adevărul în buzunarul de la piept.

În mod cert, moțiunea de cenzură este necesară, este un gest pe care Parlamentul trebuie să-l facă față de un guvern care a eșuat pe toate planurile.

Nu se impune acum Congres PSD, nu contestă nimeni legitimitatea actualei echipe interimare. PSD trebuie sa aiba doua priorități, demiterea Guvernului și alegerile locale.

Dna Dăncila a facut anul trecut două Congrese si nu i-au folosit la nimic”, a declarat Șerban Nicolae.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii