Gigi Becali revine în politică
Gigi Becali revine în politică
Sport Ultima Ora

Ultima Oră! scandal la FCSB! Gigi Becali vrea să-l dea fară pe antrenorul Edy Iordănescu. Galeria este revoltată

Gigi Becali l-a anunţat pe Edi Iordănescu de faptul că doreşte să îi rezilieze contractul, potrivit jurnalistului Gabi Safta de la Radio Sport 1. Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, a confirmat că relaţia dintre patronul şi tehnicianul ”roş-albaştrilor” este una tensionată.

Becali se foloseşte ca pretext de lipsa spectacolului din jocul FCSB, conform sursei citate, când, în realitate, patronul este nemulţumit de faptul că nu se mai poate implica la echipă în alcătuirea primului 11 şi în efectuarea schimbărilor, scrie looksport.ro.

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB ar urma să se producă în luna decembrie.

Ultima Oră! scandal la FCSB! Gigi Becali vrea să-l dea fară pe antrenorul Edy Iordănescu. Galeria este revoltată 7

”Ştirea de ultima oră de la FCSB sună exact aşa: Gigi Becali i-a propus în mod oficial lui Edi Iordănescu încetarea contractului pentru lipsa fotbalului spectacol.

Neoficial însă, toţi sunt convinşi că propunerea a venit pentru că Edi nu a acceptat vreodată interacţiunea patronului în problemele tehnice.

Că nu a acceptat să facă echipa aşa cum ar fi vrut Becali, că nu a operat schimbări la comanda patronului.

Aceleaşi surse sigure spun că Edi pleacă în decembrie de teamă că în cazul unui refuz, patronul îi va face viaţa un coşmar şi asta ar afecta în mod sigur întreaga echipă.”, a anunţat Gabi Safta, la Radio Sport 1.

Ultima Oră! scandal la FCSB! Gigi Becali vrea să-l dea fară pe antrenorul Edy Iordănescu. Galeria este revoltată 8

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, i-a transmis tranşant lui Gigi Becali că suporterii ”roş-albaştrilor” nu sunt dispuşi să accepte un alt antrenor în afară de Edi Iordănescu.

”Confirm că Edi este în cotinuare foarte supărat, afectat de implicarea lui Gigi Becali. Mai ştiu că Edi nu vrea să plece, dar că asta nu mai depinde de el.

Îi transmit domnului Gigi Becali că hotărârea întregii galerii este ca în cazul în care Edi va fi împins spre plecare, prin orice mijloace, să nu mai acceptăm un alt antrenor.

Edi este antrenorul nostru, unicul. Dacă pleacă, să vina Gigi pe bancă. Să-şi asume şi să nu mai caute pe altcineva, că nu are pe cine şi chiar nu cred că altul mai semnează.”, a declarat Mustaţă.

Ultima Oră! scandal la FCSB! Gigi Becali vrea să-l dea fară pe antrenorul Edy Iordănescu. Galeria este revoltată 9

500.000 de euro este suma pe care trebuie să i-o achite Gigi Becali lui Edi Iordănescu, dacă îl dă afară.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.