ȘOC în PSD.
ȘOC în PSD.
Ultima Ora Politic psd

Ultima Oră! PSD cere demisia ministrului Transporturilor după accidentul rutier în care a fost implicat. VIDEO

Partidul Social Democrat,PSD, îi cere ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să demisioneze din funcţie după ce automobilul în care se afla acesta a fost implicat, duminică, într-un accident rutier.

PSD, spune că, ministrul a încălcat flagrant legea, fapt pentru care trebuie să-și dea demisia.

”Demisia, Bode!

În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în mașina unor turiști din Polonia!

Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranța celorlalți participanți la trafic.

Ultima Oră! PSD cere demisia ministrului Transporturilor după accidentul rutier în care a fost implicat. VIDEO 3

Pentru șeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului!

Câtă vreme Bode nu a intrat cu mașina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcție!”, scrie PSD pe facebook.

Demisia, Bode!

Demisia, Bode! În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în mașina unor turiști din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranța celorlalți participanți la trafic. Pentru șeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câtă vreme Bode nu a intrat cu mașina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcție!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.