Ironie maximă. O bancă de renume are cursul valutar în... cireșe
Ultima Ora Economic

Ultima oră. O bancă importantă se retrage din România

Subsidiara din România a băncii italiene UniCredit a anunţat, vineri, că se retrage de pe Facebook şi de pe alte reţele sociale deţinute de Facebook, în contextul în care a suspendat orice fel de publicitate pe Facebook în martie 2018 din cauza preocupărilor privind ”modul în care au fost administrate anumite incidente prezentate în media”.

Banca a anunţat că măsura va intra în vigoare începând din 1 iunie.

”Suntem dedicaţi asigurării unui dialog privat şi de înaltă calitate cu clienţii noştri şi investim constant în îmbunătăţirea canalelor noastre digitale. De aceea, vă anunţăm că ne vom retrage complet de pe Facebook şi de pe toate canalele sociale deţinute de Facebook, începând cu data de 1 iunie 2019”, a publicat banca, pe pagina de Facebook.

Într-un comentariu, reprezentanţii băncii au explicat motivul pentru care a fost luată această decizie.

”UniCredit a suspendat orice fel de publicitate pe Facebook în martie 2018 din cauza preocupărilor privind modul în care au fost administrate anumite incidente prezentate în media. Aceste îngrijorări au rămas nerezolvate, aşa că UniCredit a decis să îşi dezactiveze toate profilele pe Facebook şi canalele sociale deţinute de Facebook (Facebook, Messenger şi Instagram) începând cu data de 1 iunie 2019”, se arată în comunicat.

În plus, reprezentanţii băncii au subliniat că UniCredit investeşte în îmbunătăţirea canalelor digitale pentru a asigura ”un dialog privat şi de înaltă calitate”.

”UniCredit consideră că metodele de contact uşor de accesat şi aflate în proprietatea sa, coordonate printr-un model de servicii complet, reprezintă cea mai bună modalitate de a-şi deservi clienţii. De aceea, UniCredit investeşte în îmbunătăţirea canalelor digitale din proprietatea sa, astfel încât să asigure un dialog privat şi de înaltă calitate”, se arată într-un comentariu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii