Casa parohială a unei biserici din Piatra-Neamț, mistuită de un incendiu
Casa parohială a unei biserici din Piatra-Neamț, mistuită de un incendiu
Breaking News Social Ultima Ora

Ultima oră. Incendiu la un centru Spa, dintr-un hotel din Păltiniș: peste 100 de persoane, evacuate

Incendiu puternic, în această dimineață, la un centru Spa dintr-un hotel din Păltiniș. Peste 100 de persoane au fost evacuate. Două din acestea au suferit intoxicații cu fum și au fost duse de urgență la spital.

Peste 100 de persoane au fost evacuate, în aceasta dimineață, dintr-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma unui incendiu izbucnit în zona de Spa.

Două femei s-au intoxicat cu fum și au fost duse la spitalul din Sibiu. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru salvarea persoanelor cazate în hotel.

„ISU a fost sesizat pentru un incendiu izbucnit în interiorul unei zone spa dintr un hotel din Păltiniș. 5 echipaje și 3 autospeciale, autospeciale de salvare de la înălțime și 3 echipaje SMURD au fost trimise la fața locului. S-a procedat pentru evacuarea a 106 persoane, 3 angajate de la hotel. Două persoane intoxicate cu fum au fost preluate de SMURD și duse la UPU Sibiu”, a precizat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, purtătorul de cuvânt ISU Sibiu, Valentin Larie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.