Incendiu într-un apartament din Târgoviște
Incendiu într-un apartament din Târgoviște
Social Ultima Ora

Ultima Oră. Incendiu la acoperişul unui imobil din sectorul 5. Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, alte zeci evacuate

Un număr de 25 de persoane au fost evacuate, marţi dimineaţa, dintr-un imobil din sectorul 5 al Capitalei, unde s-a produs un incendiu la acoperiş, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unui imobil P+3+P.La faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta cu flacără violentă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 300 – 400 mp.

„Concomitent cu acţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului s-a procedat la constituirea de echipe de căutare-salvare, care au evacuat 25 de persoane din imobilul afectat de incendiu. În urma evenimentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale (două – atacuri de panică şi o persoană expusă la fum), care însă au refuzat transportul la spital”, precizează ISUBIF.

Pentru gestionarea situaţiei s-a intervenit cu opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime.

Incendiul a avut loc în strada Poliţiei din sectorul 5.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.