OMUL LUI TOADER, ȘEFUL DIICOT, ATACURI LA AUGUSTIN LAZĂR
Procurorii CSM îi dau sentința lui Felix Bănilă. Va rămâne sau nu pe dinafară?
Ultima Ora Justiție

Ultima oră. Felix Bănilă a decis să preia dosarul crimelor din Caracal

Felix Bănilă, șeful DIICOT, a decis să preia el conducerea dosarului de la Caracal, în care două fete au dispărut, iar principalul făptuitor este Gheorghe Dincă, cel care a declarat că le-a ucis pe fete.

”Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către D.I.I.C.O.T – Structura Centrală – Secția de Combatere a Criminalității Organizate, soluționarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcții de conducere din cadrul direcției sub coordonarea directă a procurorului șef, urmărirea penală fiind desfășurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar.”, anunță DIICOT.

Joi seara, monstrul din Caracal este audiat la sediul DIICOT din București, după ce structura centrală a preluat dosarul de la Craiova.

DIICOT Craiova a reunit, în data de 27 iulie, dosarele ce vizau dispariția Alexandrei și a Luizei.

Dosarul Luizei a fost preluat de DIICOT Craiova în 6 iunie, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii