Ultima Oră! Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere audierea lui Orban la DNA în dosarul ”Unifarm” 3
Ultima Ora Justiție

Ultima Oră! Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere audierea lui Orban la DNA în dosarul ”Unifarm”

Scandalul ”Unifarm” i-a o turnură neașteptată. După ce premierul Orban va da luni explicații în Parlament, iată că se cere chiar audierea la DNA a acestuia.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu va depune marți, la DNA, noi probe în Dosarul ”Unifarm” și va cere procurorilor și audierea primului-ministru, Ludovic Orban.

”Voi aduce indicii foarte clare și voi cere audierea unor martori. Dacă ați urmărit ancheta Rise Project, veți vedea că acești oameni au documentat foarte-foarte atent legăturile dintre oameni din anturajul premierului, care nu știu dacă este responsabil de numele lui care a fost folosit în anumite mesaje care sunt în spațiul public.

Ultima Oră! Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere audierea lui Orban la DNA în dosarul ”Unifarm” 4
Deputatul USR Emanuel Ungureanu 

Sunt dovezi care duc foarte aproape de domnul Orban. Vor trebui să-l audieze procurorii și să stabilească în ce măsură intervențiile pe care le-a făcut el pentru acel transport de măști din Turcia la vicepreședintele turc au fost, cum să spun, știind că acele firme au înțelegeri oculte și a fost o înțelegere de tip consorțiu, ca anumită firmă să câștige licitația sau a fost atras el într-o capcană de oameni în care a avut încredere”, a declarat la RFI, Ungureanu.

Ultima Oră! Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere audierea lui Orban la DNA în dosarul ”Unifarm” 5

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.