Ultima oră. Criminalul din Măgurele a fost prins de poliție 1
Ultima Ora Social

Ultima oră. Criminalul din Măgurele a fost prins de poliție

Bărbatul care a ucis un alt bărbat, în localitatea Măgurele, din județul Ilfov, a fost prins de polițiști pe un câmp din localitatea Jilava.

O femeie din Măgurele a auzit, marți dimineață, două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient. Ulterior, echipajele de intervenție au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează cercetări.

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care au constatat decesul bărbatului prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

„În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai arată Poliția Ilfov.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.