DRAGNEA A IZBUCNIT. NU MAI POATE ACCEPTA ATACURILE. ”SĂ MĂ ÎMPUȘTE”
Ultima Ora Politic

ULTIMA ORĂ. Cine îi va lua locul lui Dragnea. Peste 20 de lideri PSD au discutat

ULTIMA ORĂ. Cine îi va lua locul lui Dragnea. Peste 20 de lideri PSD au discutat

Peste 20 de lideri județeni PSD au discutat despre varianta preluării conducerii interimare a partidului de către secretarul general al formațiunii, Marian Neacșu, în cazul retragerii sprijinului politic pentru Liviu Dragnea, au declarat, joi pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Discuțiile informale dintre liderii județeni PSD privind instalarea secretarului general al partidului, Marian Neacșu, în funcția de președinte interimar al formațiunii, au avut loc pe fondul consultării între președinții de organizații care iau în calcul o posibilă acțiune de retragere a sprijinului politic pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea social-democrată.

„Toată lumea a zis că nu se bagă și sunt de acord să îl lase pe Neacșu să fie interimar până la Congres pentru că Neacșu e un om echilibrat”, au spus sursele pentru MEDIAFAX. Marian Neacşu a fost condamnat definitiv, în februarie 2012, la 6 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, după ce şi-a angajat nelegal fiica la biroul său parlamentar.

”Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale și președinte al PSD Olt, a discutat, împreună cu alți președinți de organizații județene social-democrate, despre posibilitatea inițierii unui demers de retragere a sprijinului politic pentru președintele formațiunii, Liviu Dragnea”, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Printre liderii județeni participanți la discuții se numără și președintele interimar PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, potrivit surselor citate.

”În total, ideea unei solicitări de demisie a șefului PSD a fost discutată de peste 20 de președinți de organizații județene ale partidului”, au mai arătat sursele citate.

Susținerea premierului Viorica Dăncilă în fruntea Guvernului nu se află pe agenda liderilor organizațiilor județene PSD care au discutat despre o retragere a lui Dragnea, au precizat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Tot mai mulți membri social democrați spun că așa-zisa scrisoare a celor peste 20 de lideri PSD nu ar există, motiv pentru care ea nici nu a apărut în spațiul public.

„E o petardă. Nu a văzut-o nimeni. E o bazaconie. E ceva ce nu a văzut nimeni. Orice document apare, orice sursă, din 28 de organizații, ar fi trimis-o presei”, a declarat deputatul PSD, Valeriu Steriu, la Antena 3.

„Nimeni nu a auzit ca președintele să fi comandat o ședință largă cu șefii județeni, președinți și le supui la vot să îți dea un mandat pentru ceva. Nu poți pe persoană fizică în PSD să vii să ceri ceva. Adversarii noștri încearcă din ce în ce mai prost să butoneze oamenii, că altă explicați nu avem”, a afirmat și Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Conducerea lărgită a PSD este așteptată să se reunească, cel mai târziu la începutul lunii viitoare, pentru evaluarea activității miniștrilor.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, pe 8 septembrie, că premierul Viorica Dăncilă. veni cu o prezentare a activității miniștrilor, iar în cadrul PSD va exista o discuție pe fiecare ministru în parte, precizând că până la finalul lunii sau început de octombrie lucrurile „trebuie să se încheie cu o remaniere”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii