Alexandru Cumpănașu a primit protecție de la MAI. Este însoțit permanent de jandarmi 1
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu a primit protecție de la MAI. Este însoțit permanent de jandarmi

Alexandru Cumpănașu spune că a cerut Ministerului de Interne protecție deoarece, potrivit unchiului Alexandrei, „clanurile mafiote” îl amenință pe el și pe familia sa, iar în urma discuțiilor cu conducerea MAI, jandarmii îi vor asigura paza, scrie acesta pe facebook.

„Am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea dar si alte forme de amenintare. Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI. Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesar in functie de informatiile predate dar si cele pe care acestia le detin”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Potrivit unchiului Alexandrei, inițial s-a discutat ca agenți ai Poliției Române să îi asigure protecția însă „nu mai are încredere în instituție”.

„Motiv pt care s-a recurs la jandarmerie. (…) Nu este placut sa te uiti peste umar insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici”, mai spune Cumpănașu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.