Băsescu o pune la punct pe Gabriela Firea. Ajunge la DNA!
Băsescu o pune la punct pe Gabriela Firea. Ajunge la DNA!
Ultima Ora Politic

Traian Băsescu posibil candidat la Primăria Capitalei! ”Nu-mi este frică nici de Firea nici de Nicușor Dan”!

Fostul Primar General al Capitalei, actualul europarlamentar Traian Băsescu cere liderilor PNL și USR să stabilească împreună candidații pentru primăriile de sector și la cea generală și să iasă pubic să anunțe alianța dintre ei la alegerile locale.

Băsescu spune că în caz contrar ar putea candida pentru un nou mandat de Primar General al Capitalei, întrucâ PSD trebuie zburat din București.

Nicușor Dan a găsit soluția salvatoare pentru alianța PLUS-USR

Nu infirm, nu confirm. Știu un singur lucru: că dacă aliații liberali și opozanții USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluție. Care va fi, vom vedea! Încă sunt în situația în care nu mi-ar fi frică nici de Nicușor, nici de doamna Firea.

„Domnii de la PNL și de la USR se joacă cu focul. De fapt, am impresia că, printre altele, în afară de a viza o topire a PMP-ului în PNL, și USR-ul are obiectivul lui – să nu câștige Nicușor Dan, că ar putea să revină la partid.

Și atunci stimulezi o candidatură a PMP-ului, care oricum în București va lua 8, 9, 10 procente, scorul lui… Și cu 10 procente care i-ar lipsi lui Nicușor Dan, nu-i dau nicio șansă în fața doamnei Firea”, a spus Traian Băsescu la Digi24

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.