Bebelușul de 4 luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul trei a murit
Bebelușul de 4 luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul trei a murit
Ultima Ora Social

TRAGEDIE. Un bebeluș român de numai 3 luni A MURIT într-un spital din Italia

TRAGEDIE. Un bebeluș român de numai 3 luni A MURIT într-un spital din Italia

Un bebeluș român de numai 3 luni a murit în Italia în timp ce aștepta să fie transferat la un spital din Messina. Părinții fetiței acuză medicii că nu au intervenit la timp, iar asta a dus la decesul copilului.

Fetița ar fi decedat în timpul transferului de la spitalul Vittoria la cel din Comiso de unde ar fi trebuit să fie transferată cu elicopterul la spitalul Messina, informează presa italiană. Mama și tatăl copilei acuză medicii italieni că nu și-au făcut datoria, precizând că nu au luat mai repede hotărârea de a o transfera, decizie care ar fi putut să îi salveze viața.

Fetița, venită pe lume pe 12 august, avea probleme cu inima încă de la naștere. Ea a fost imediat supusă unui tratament medicamentos. Ulterior, familia s-a mutat în provincia Ragusa iar fetița a arătat semne de ameliorare. În 30 noiembrie, bebelușul a dat semne că s-ar simți rău, iar pe 1 decembrie părinții s-au prezentat la spitalu.

Medicii italieni au ținut fetița în terapie intensivă timp de o oră, apoi au luat decizia să o transfere la un alt spital. Pe drumul spre elicopter, copila nu a mai rezistat și a decedat.

Părinții bebelușului dau acum vina pe medici și au depus o plângere la Parchet pentru a se face dreptate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.