Tragedie pe DN2! 3 persoane au murit, iar alte 4 au fost grav rănite într-un accident teribil 1
Ultima Ora Social

Tragedie pe DN2! 3 persoane au murit, iar alte 4 au fost grav rănite într-un accident teribil

Tragedie pe Drumul Naţional 2, în judeţul Vrancea. Trei persoane, printre care şi un copil de 10 ani au murit, iar alte patru au fost grav rănite, după ce un autotractor a intrat în plin într-o utilitară în care se aflau victimele.

După primele cercetări, se pare că şoferul camionului a derapat pentru că nu a redus viteza pe şoseaua acoperită cu apă, în timpul unei ploi torenţiale, arată stirileprotv.ro.

Şoferul camionului a pătruns pe contrasens, unde a lovit în plin autoutilitara în care se aflau şase persoane, printre care şi doi minori. Toţi se întorceau spre casă după ce au fost la ales de struguri pe un câmp de lângă localitatea Slobozia Bradului.

Cătălin Stegarescu, IPJ Vrancea: “Conducătorul unui autotractor cu semiremorca se deplasa pe sensul de mers Focşani Buzău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu apa, în condiţii de ploaie torenţială a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circulă din sensul opus de mers.”

În urma impactului dintre cele două autovehicule, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 40 de ani, a murit pe loc, iar alte cinci persoane din acelaşi vehicul au fost grav rănite. Şoferul vinovat a fost descarcerat cu greu din cabina camionului.

Toţi răniţii au ajuns la spital, unde au fost transportaţi cu mai multe ambulanţe. Din nefericire o femeie şi un copil au murit în urma rănilor suferite. Alte patru persoane, inclusiv şoferul care a produs accidentul, au rămas internate în spitalele din Buzău şi Focşani pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continua cercetările pentru a stabili cu exactitate toate detaliile tragediei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.